Урочистості з нагоди закінчення навчального року в позашкільних закладах

«Юні таланти є, з ними лише треба талановито працювати»

Творчість… Саме вона надихає нас, робить щасливішими, відкриває новий, зовсім інший світ. А коли мова йде про дітей, їх працю та здобутки на мистецькій ниві, то тут вихованцям Сахновщинського будинку дитячої та юнацької творчості та Сахновщинській станції юних натуралістів може позаздрити будь-хто. Протягом року наші діти брали участь у різноманітних конкурсах, вистаках, акціях. Тому ми з певненістю можемо сказати, що наші учні, проявивши неабияку творчу уяву, фантазію, вдале поєднання різноманітних матеріалів, створили неповторні композиції та креативні речі, які стали оздобою нашого приміщення та постійно діючої виставки.

Підсумком нелегкої, але плідної праці дітей та їх педагогів в закладах позашкільної освіти стала святкова церемонія нагородження вихованців «Під вітрилами творчості», яка відбулася 30 травня 2018 року. Для гостей заходу була організована виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, на якій були представлені кращі роботи вихованців.

Церемонію нагородження вітальним словом відкрила начальник відділу освіти Сахновщинської районної державної адміністрації Мостова Галина Миколаївна. Привітала педагогів із закінченням навчального року, а дітям та їх батькам побажала подальших успіхів та творчих злетів.

Обдаровані діти – це майбутній капітал держави. Тож з впевненістю можна сказати, що наші діти обов’язково внесуть і свою часточку таланту в розбудову незалежної України.

Вітаємо усіх із успішним завершенням творчого навчального року! Зичимо вдалих стартів, щасливих починань, нових здобутків!

/Files/images/IMG_20180530_110754.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.